2020-02-21 18:21

Un an de la PROTESTUL din 10 august 2018. Primăria Capitalei a aprobat MITINGUL de sâmbătă, din Piaţa Victoriei

 |  15:06
Un an de la PROTESTUL din 10 august 2018. Primăria Capitalei a aprobat MITINGUL de sâmbătă, din Piaţa Victoriei

Primăria Capitalei a aprobat mitingul de sâmbătă, 10 august, eveniment programat la fix un an de la protestul din 2018, au declarat pentru Mediafax, reprezentanţii municipalităţii.

Organizator al protestului din acest an este Tommy Tomescu Joul, reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora.

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat marţi că face un apel la cetăţenii care vor participa la mitingul de sâmbătă, 10 august, să protesteze în mod paşnic deoarece nu îşi doreşte să revadă violenţele de la evenimentul de anul trecut. „Nu aş vrea să fac analiza acum a ceea ce s-a întâmplat pe 10 august anul trecut. Este o investigaţie, nu pot ca ministru interimar al Afacerilor Interne, să mă pronunţ. În ce priveşte 10 august, ziua de sâmbătă, vreau vă spun de pe acum nu fac decât un singur lucru, un apel către toţi cei care doresc să protesteze, cei care se vor afla în diferite puncte din Capitală, să protesteze în mod paşnic şi să nu uite niciun moment că suntem stat european în care cetăţeanul are dreptul să se exprime în mod liber”, a declarat ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor.

Potrivit ministrlui, cetăţenii nu vor fi împiedicaţi să protesteze „pentru că este un lucru firesc”: „Dacă cetăţenii vor să protesteze, să o facă. Le solicit celor care vor participa la proteste să protesteze în mod paşnic, respectând legea şi tot ce înseamnă un astfel de protest. Nu ne dorim să mai vedem ce am văzut anul trecut de 10 august”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine