2020-08-08 06:52

Un angajat al centralei nucleare de la Cernavodă a DECEDAT într-un accident de muncă

 |  15:28
Un angajat al centralei nucleare de la Cernavodă a DECEDAT într-un accident de muncă

Un angajat din cadrul personalului contractor al centrale nucleare de la Cernavodă a decedat marţi, în urma unui accident.

"SN Nuclearelectrica SA anunţă că în data de 07.07.2020, la CNE Cernavodă a avut loc un accident în urma căruia un coleg a decedat. Colegul nostru face parte din personalul contractor al centralei", potrivit unui comunicat al Nuclearelectrica, operatorul centralei.

Chiar dacă medicii de pe ambulanţă au ajuns extrem de rapid la faţa locului, aceștia nu au făcut decât să constate decesul.

"SN Nuclearelectrica SA a informat autorităţile (Inspectoratul Teritorial de Munca şi Poliţia Română) conform cerinţelor legale şi urmează ca autorităţile să efectueze investigaţiile aferente pentru a afla cauzele şi circumstanţele care au condus la accident. SN Nuclearelectrica SA prezintă condoleanţe familiei şi regretă profund acest accident!", se mai arată în comunicat.

Nuclearelectrica operează cele două reactoare nucleare ale centrale de la Cernavodă. În prezent, unitatea 1 se află în programul de oprire planificată, din 20 iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz