2020-01-21 01:21

Un angajat al unei spălătorii a furat un autoturism de lux. Tânărul era beat şi nu avea permis

 |  07:31
Un angajat al unei spălătorii a furat un autoturism de lux. Tânărul era beat şi nu avea permis

Un angajat al unei spălătorii din Focşani a furat un autoturism de lux pe care un client îl lăsase la lustruit şi a plecat cu el. Tânărul nu avea permis de conducere şi era sub influenţa alcoolului. Mai mult, acesta a provocat un accident de circulaţie.

Anchetatorii au precizat că angajatul unei spălătorii din Focşani a furat, joi, un autoturism care fusese lăsat pentru a fi lustruit. Tânărul se afla sub influenţa alcoolului şi nu avea permis de conducere, transmite Mediafax.

Când a vrut să intre într-o benzinărie de pe DN 2 D pentru a alimenta maşina de lux, angajatul spălătoriei a mai multe rafturi cu produse din staţia de carburant.

Personalul benzinăriei a sesizat Poliţia din Boloteşti, care a încercat să îl oprească la intrarea în localitate. Tânărul nu a băgat de seamă semnalele oamenilor legii, care au pornit în urmărirea sa.

La doar trei kilometri distanţă, bărbatul a ieşit cu maşina de pe şosea şi a intrat în gardul unei case. Imediat după accident, tânărul a fost imobilizat şi dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Poliţia Vrancea a precizat că, la testarea alcoolscop, rezultatul a fost de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray