2020-02-28 23:20

Un autocar s-a RĂSTURNAT pe DN2B Brăila-Galați. Doi morţi şi cel puţin 20 de răniţi

 |  10:25
Un autocar s-a RĂSTURNAT pe DN2B Brăila-Galați. Doi morţi şi cel puţin 20 de răniţi

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri dimineaţa, pe DN2B Brăila-Galați, după ce un autocar în care se aflau aproximativ 50 de persoane s-a răsturnat. În urma incidentului, două persoane au murit și cel puțin 20 au fost rănite.

Potrivit primelor informaţii, şoferul autocarului a făcut o manevră greşită, iar autocarul s-a răsturnat pe raza comunei Baldoveneşti, transmite b1.ro.

Sursa citată a mai menţionat că autocarul se întorcea de la Istambul și mergea spre Chișinău.

Cătălin Bocai, comisar Infotrafic, a precizat, că traficul este oprit pe DN2B Brăila-Galați, iar 20 de persoane rănite au fost transferate la Spitalul Județean Brăila.

Ștefan Stoian, purtător de cuvânt al ISU Brăila, a afirmat, la rândul său, că autocatul a fost inmatriculat în Turcia. Acesta a mai spus că aproximativ 50 de turiști se aflau în autocar, 16 dintre aceștia fiind grav răniți.

“Potrivit datelor din acest moment, care se pot schimba pe parcurs, e vorba de un autocar cu mai mulți copii, răsturnat între Galați și Brăila. Aproximativ 50 de persoane au fost implicate. Din păcate avem un adult și un copil decedați. A fost declanşat planul roșu și trimise echipaje suplimentare, iar 2-3 elicoptere sunt în așteptare”, a precizat Raed Arafat.

Secretarul de stat în MAI a mai spus că „medicii de la UPU pot să decidă dacă sunt pacienți de transferat”.

„Vor fi trimise cel puțiun 2, 3 elicoptere pentru asigurarea transporturilor, dacă vor fi necesare. Lucrurile se pot schimba pe parcurs. La fața locului este medicul șef de la SMURD Galați și șeful de la ISU Brăila", a completat Raed Arafat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine