2020-04-08 13:10

UPDATE: Un avion de mici dimensiuni s-a PRĂBUȘIT la Arad. Două persoane au murit

 |  19:08
UPDATE: Un avion de mici dimensiuni s-a PRĂBUȘIT la Arad. Două persoane au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Arad. La bordul aeronavei se aflau două persoane.

UPDATE: Conform reprezentaților autorităților, prezenți la fața locului, victimele au fost extrase din avion. Din cauza impactului puternic, cele 2 persoane implicate (ambele de sex masculin) au suferit leziuni grave, fiind declarate decedate. Aerodromul privat „Charlie Bravo”, de pe care ar fi decolat avionul de mici dimensiuni, se află în apropierea localităţii Şiria, la 38 de kilometri de Arad. La aedromul de la Şiria se fac zboruri de şcoală şi de agrement. Sunt parapante, motoparapante, motodeltaplan, deltaplane,  girocoptere, avioane ultrauşoare şi un avion Cessna pentru lansări de paraşutişti.

Avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit în apropiere de Arad, accidentul aviatic a fost observat de către ciobanii din zonă. Conform Inspectoratul General pentru Situații de Urgențe (IGSU), două persoane sunt încarcerate, inconștiente. 

La locul intervenției sunt Detașamentul de Pompieri Arad cu o ambulanță SMURD cu medic și o descarcerare, o ambulanță SAJ, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Șiria. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine