2020-02-18 17:49

Un bărbat a dat foc unui restaurant din Bucureşti. Două maşini au ars aproape în întregime

 |  10:37
Un bărbat a dat foc unui restaurant din Bucureşti. Două maşini au ars aproape în întregime

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a dat foc unui restaurant din Bucureşti, în urma unui conflict cu un angajat al localului. Două maşini au ars aproape în întregime din cauza flăcărilor, după ce omul străzii a dat foc unor cartoane de la ghena restaurantului.

Oamenii legii susţin că ar fi vorba despre un om al străzii care a pus focul din răzbunare, după ce angajatul restaurantului a refuzat să-i mai dea de mâncare.

Poliţiştii Capitalei au identificat şi prins miercuri un bărbat, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi distrugere din culpă, la scurt timp după comiterea faptei.

Oamenii legii au precizat că secţia 14 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un incendiu a izbucnit la un autoturism, care a ars în proporţie de 90%.

Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că un bărbat ar fi dat foc unor cartoane la ghena de gunoi a restaurantului, focul extinzându-se rapid asupra faţadei clădirii şi la două autoturisme.

În sarcina bărbatului a fost reţinută comiterea altei fapte de distrugere, la data de 11 septembrie, când ar fi dat foc unor cartoane, focul extinzându-se şi provocând distrugeri unui autoturism, prejudiciul estimat fiind de 7.000 de lei.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi distrugere din culpă, bărbatul fiind în stare de arest preventiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine