2020-08-08 06:47

Un bărbat confirmat cu COVID-19 și care a refuzat internarea a murit la domiciliu

 |  16:24
Un bărbat confirmat cu COVID-19 și care a refuzat internarea a murit la domiciliu

Un gălățean în vârstă de 45 de ani confirmat cu noul coronavirus, a refuzat internarea, preferând izolarea la domiciliu. Numai că, noaptea trecută a sunat la 112, cu probleme grave de respiraţie. Medicii l-au găsit în stop cardio-respirator, scrie News.ro. A fost resuscitat, însă manevrele nu au dat din păcate rezultate și a fost declarat decesul.

”În cursul nopţii precedente echipajele de terapie intensivă SMURD Galaţi au intervenit la un pacient care era externat la domiciliu la cerere, după ce se prezentase Ia UPU în data de 12 iulie, cu tuse seacă, fatigabilitate, simptome apărute în ultimele 10 zile. La apelul care l-a făcut noaptea trecută la dispecerat, era clar că era în disfuncţie respiratorie foarte gravă, echipajul medical l-a găsit în stop cardio-respirator. Nu a răspuns manevrelor  de resuscitare şi a fost declarat decedat. El pe 12 iulie a refuzat internarea. Nu era febril, avea 35,6 temperatură corporală”, a declarat Angel Trifan, coordonator SMURD Galaţi.

În momentul în care s-a prezentat cu simptome la spital, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, însă nu a rămas în spital până la venirea rezultatului, ci a plecat la domiciliu. Ulterior, ar fi fost sunat de reprezentanţii DSP care l-au anunţat că este confirmat cu coronavirus  şi au recomandat să se interneze. Bărbatul ar fi refuzat, spunând că se simte bine şi a rămas în izolare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-15

In legatura cu acest articol...

Iohannis: “Starea de ALERTĂ va fi prelungită. Nu vor fi introduse alte RESTRICȚII, dar nu poate fi vorba nici de măsuri de RELAXARE”

Alte 641 cazuri noi de Covid-19 și 21 de decese în ultimele 24 de ore. Record de teste efectuate
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz