2020-06-03 22:29

Un bărbat din Hunedoara a fost MUTILAT de o haită de CÂINI

 |  15:05
Un bărbat din Hunedoara a fost MUTILAT de o haită de CÂINI

Un bărbat de 47 de ani a fost mutilat de o haită de câini. Incidentul s-a petrecut în incinta unei unităţi miniere unde victima muncea. Pe lângă muşcăturile adânci, animalele i-au mâncat bărbatului urechile.

Victima se afla la locul de muncă într-o unitate minieră, în zona Coroieşti din judeţul Hunedoara, când a fost atacat de o haită de câini, scrie News.ro.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan fac cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroieşti, a fost atacat şi muşcat de o haită de câini”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Vulcan unde i se acordă îngrijirile medicale necesare. Medicii chirurgi plasticieni sunt nevoiţi acum să-i reconstruiască urechile bărbatului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine