2020-07-07 15:23

Un bărbat înarmat cu un pistol a jefuit o bancă din Arad

 |  13:54
Un bărbat înarmat cu un pistol a jefuit o bancă din Arad

Un bărbat înarmat cu un pistol a jefuit, joi, sucursala unei bănci din cartierul Micălaca al municipiului Arad, acesta fiind căutat de poliţişti după ce a fugit printre blocurile din zonă.

Oamenii legii au anunţat că un bărbat înalt, mascat cu o cagulă pe faţă, a intrat în sediul băncii şi a ameninţat angajaţii cu ceea ce părea a fi un pistol. Acesta a luat o parte din bani şi a fugit.

În momentul jafului, în bancă se afla doar un client care susţine că a fost şi el ameninţat.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns în cartierul Micălaca pentru cercetări. Anchetatorii au găsit, în urmă cu puţin timp, banii furaţi de la sucursala băncii din Arad, aruncaţi la o ghenă de gunoi din vecinătate.

De asemenea, acolo au mai fost găsite şi o pereche de mănuşi, o cagulă şi pistolul care s-a dovedit a fi de jucărie.

"La mai puţin de 200 de metri de unitatea bancară în care a fost sesizată tâlhăria, a fost depistat un ruscac în care se afla suma de 86.000 lei, o pereche de mănuşi, o cagulă precum şi pistolul, care s-a dovedit a fi de jucărie. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a-l depista, în cel mai scurt timp, pe cel bănuit de comiterea faptei", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, inspector Lorena Pîrvuelscu, potrivit Mediafax. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz