2019-12-07 13:41

Un bărbat, internat la Spitalul de Urgenţă Bacău, s-a spânzurat în toaleta unităţii medicale. Poliţia a deschis o anchetă

 |  07:05
Un bărbat, internat la Spitalul de Urgenţă Bacău, s-a spânzurat în toaleta unităţii medicale. Poliţia a deschis o anchetă

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, internat la Spitalul de Urgenţă Bacău, a fost găsit spânzurat cu un cearşaf într-una din toaletele unităţii medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc incidentul.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Bacău au precizat că un bărbat s-a sinucis, în cursul nopţii de luni spre marţi, spânzurându-se cu un cearşaf în toaleta secţiei Spitalului de Urgenţă Bacău unde era internat. Acesta suferise o intervenţie chirurgicală la mână, el urmând să se externeze din spital chiar a doua zi.

Bărbatul a fost găsit de un cadru medical, care şi-a alertat colegii, fiind efectuate manevrele de resuscitare, însă fără rezultat.

"Conform procedurilor, s-a deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul. Motivele care l-au determinat pe bărbat să se sinucidă nu se cunosc, având în vedere că nu a fost găsit niciun înscris asupra lui în care să-şi explice gestul la care a recurs", a precizat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valeria Manole, pentru Mediafax. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray