2019-12-05 17:50

Un cadavru în stare avansată de putrefacţie, descoperit într-o locuinţă din Bârlad

 |  08:06
Un cadavru în stare avansată de putrefacţie, descoperit într-o locuinţă din Bârlad

Un cadavru în stare avansată de putrefacţie al unui bărbat de 29 de ani a fost descoperit, miercuri, într-o locuinţă abandonată din Bârlad. O femeie a observat pe geam trupul tânărului şi a sunat de urgenţă la 112.

Din primele cercetări reiese că descoperirea a fost făcută de către o femeie care, uitându-se din exterior pe geamul locuinţei abandonate unde venise să lucreze pământul din curte, a observat trupul unui bărbat întins pe jos. Aceasta a anunţat autorităţile că pe podeaua casei respective se află cadavrul unui bărbat fără cap.

Mai multe echipe de poliţişti s-au deplasat la faţa locului şi au descoperit în interiorul locuinţei trupul în stare avansată de putrefacţie al unui bărbat.

"În urma cercetărilor desfăşurate, s-a constatat că respectivul cadavru aparţine unui tânăr de 29 de ani, care obişnuia să doarmă prin locuinţele abandonate. Trupul bărbatului era întreg, femeia care a sunat la 112 având impresia că este fără cap din unghiul din care a privit pe fereastră întrucât acesta era acoperit cu o căciulă", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, pentru Mediafax.

Cadavrul tânărului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei pentru a se stabili cauza decesului. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray