2020-08-10 02:34

Un caporal din cadrul MApN, care a agresat SEXUAL o fată de 13 ani, reținut de procurorii militari. Vezi ce riscă acum militarul

 |  12:50
Un caporal din cadrul MApN, care a agresat SEXUAL o fată de 13 ani, reținut de procurorii militari. Vezi ce riscă acum militarul

Un caporal din cadrul Ministerului Apărării Naţionale (MApN) a fost reţinut, sâmbătă dimineaţă, de către procurorii Parchetului Militar din Capitală, pentru infracţiunea de agresiune sexuală, anunţă MApN. Militarul va fi prezentat Tribunalului Militar Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă, informează Mediafax.

„Procurorii Parchetului Militar Bucureşti au dispus, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 15 iunie, reţinerea, pentru 24 de ore, a unui caporal din cadrul M.Ap.N. pentru o infracţiune de agresiune sexuală produsă vineri, 14 iunie, în Capitală. Caporalul va fi prezentat Tribunalului Militar Bucureşti cu propunerea de arestare preventive pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat, transmis sâmbătă de MApN.

Potrivit sursei citate, militarul, încadrat la UM 01348 Bucureşti, era detaşat la UM 01295 Bucureşti şi a fost declarat apt pentru serviciul militar la toate testările psihologice susţinute în calitate de militar profesionist, ultima testare fiind efectuată în luna noiembrie 2018.

„Unitatea militară în care este încadrat va dispune măsurile legale prevăzute de Legea nr 384/2006 privind statutul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti, respective suspendarea din funcţie, situaţie în care cel în cauză nu beneficiază de niciun drept de la Ministerul Apărării Naţionale. Conform legii menţionate, în situaţia în care, în urma trimiterii în judecată, va fi condamnat prin hotărâre judecătorească definitivă, mililtarul va fi trecut în rezervă începând cu data suspendării din funcţie”, se mai arată în comunicatul MApN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz