2020-07-16 19:48

Un cățărător a CĂZUT de pe un versant din Cheile Turzii

 |  16:59
Un cățărător a CĂZUT de pe un versant din Cheile Turzii

Un cățărător a căzut, sâmbătă, de la o înălţime de peste 20 de metri înălțime, de pe un versant din Cheile Turzii, judeţul Cluj. Pentru salvarea bărbatului de 33 de ani a fost solicitat elicopterul SMURD cu troliu, iar turistul a fost dus la un spital din Târgu Mureş.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, sâmbătă, că un echipaj Salvamont i-a acordat bărbatului primul ajutor până la sosirea elicopterului SMURD.

„Am fost solicitaţi, printr-un apel de urgenţă, să intervenim pentru a salva un bărbat, care se pare că a căzut de pe un versant din Cheile Turzii. Se pare că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a căzut de la o înălţime între 20-30 m şi s-a oprit într-un punct intermediar de pe versantul drept. Echipajul Salvamont a ajuns la bărbat, i-a acordat primul ajutor şi l-au pregătit pentru a fi ridicat cu nacela elicopterului SMURD solicitat. Echipajul elicopterului a reuşit să-l preia pe bărbat şi să-l aducă la un nivel mai uşor accesibil. A fost stabilizat şi va fi trasportat la spitalul din Târgu Mureş”, au spus pompierii de la ISU Cluj, conform Mediafax.

Poliţiştii clujeni au precizat că bărbatul desfăşura în zona Cheile Turzii activităţi de căţărare.

La faţa locului au intervenit o autospecială cu echipamente de salvări de la înălţimi, un echipaj SAJ, elicopterul SMURD de la Jibou şi serviciul Salvamont din Cheile Turzii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-16Parerea ta...

SANDU
16 Mai 2020

MĂI OAMENI BUNI, NICI NU S A DESCHIS BINE USA SI VOI SUNTETI DEJA PE MUNTE. STATI FRATILOR ACASA SI DATI - L DRACULUI DE MUNTE CA VIATA E MAI DE PRET DECAT SA TE CAȚERI CA NEBUNUL ASTA DE OM PE O PIATRA SI SA INTRE IN PAMÂNT CA TÂMPITU.. LUAȚI AMINTE- PREȚUIȚI VIAȚA-
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz