2020-06-05 10:29

Un copil, în vârstă de 14 ani, a murit înecat în ştrandul din Vaslui

 |  07:36
Un copil, în vârstă de 14 ani, a murit înecat în ştrandul din Vaslui

Un copil, în vârstă de 14 ani a murit înecat, duminică seară, în Ştrandul Municipal Vaslui, care se află în administrarea primăriei. Sute de oameni care se aflau la baza de agrement au asistat de pe marginea bazinului mare la acţiunile de căutare desfăşurate de pompierii şi scafandrii ISU.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui au precizat că băiatul a mers, în cursul zilei de duminică la ştrandul municipal din Vaslui cu alţi trei prieteni. După câteva ore de scăldat, copiii au constatat că băiatul de 14 ani a dispărut în bazinul mare, în zona unde apa depăşeşte cinci metri.

copiii au anunţat imediat salvamarul ştrandului care, la rândul său, a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere sprijinul pompierilor.

"După aproximativ 15 minute de căutări, trupul copilului a fost găsit, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă constatând decesul băiatului. Cadavrul minorului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei, conform procedurilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene, pentru Mediafax.

De asemenea, poliţiştii de Investigaţii Criminale Vaslui au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili condiţiile în care s-a înecat copilul în vârstă de 14 ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine