2019-08-19 05:28

Un dentist DEPRESIV din Bistriţa s-a SINUCIS aruncându-se pe geam

 |  15:01
Un dentist DEPRESIV din Bistriţa s-a SINUCIS aruncându-se pe geam

Un dentist din Bistrița s-a aruncat pe geam de la etajul doi și a murit. Bărbatul suferea de o depresie majoră de ceva timp. El a căzut direct în cap pe spațiul verde de lângă bloc. A lăsat în urmă doi copii, unul de 9 ani şi unul de 12 ani, scrie bistriteanul.ro.

Soţia lui a sunat la 112 după ce a auzit o bufnitură şi s-a dus în bucătărie, unde era soţul ei, să vadă ce s-a întâmplat. Pentru că nu şi-a văzut soţul în casă, a avut o presimţire sumbră şi s-a uitat pe geam.

Medicii SMURD l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator şi l-au transportat la spital, continuând manevrele de resuscitare. Din păcate, manevrele n-au avut sorţ de izbândă, fiind declarat decesul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-16Parerea ta...

ANONIM
17 Iun 2018

In ce mai era bagat si acela? Sluj la politrucii, la odraslele lor? O fi fost de origne "alte nationalitati" ajuns dentist prin schimb de soarta cu romanul/ungurul ce era de Creatorul oamenilor creat si daruit cu zestrea aceasta pe care rromul si-a atras-o si a nenorocit omul. Apoi a fost pus la sluj de altii ca el insa mult mai sus cocotati si daca era carausul depresiei impostoarei princiare urata ca moartea ce cu grea a inhatat-o din pricina urateniei piradolesco-demoniace, atunci si-a luat-o in locul ei pt ca aceea uzeaza de privilegii in mod gresit.Asa e in troaca porcilor
ANONIM
17 Iun 2018

In ce mai era bagat si acela? Sluj la politruci, la odraslele lor? O fi fost de origne "alte nationalitati" ajuns dentist prin schimb de soarta cu romanul/ungurul ce era de Creatorul oamenilor creat si daruit cu zestrea aceasta pe care rromul si-a atras-o si a nenorocit omul. Apoi a fost pus la sluj de altii ca el insa mult mai sus cocotati si daca era carausul depresiei impostoarei princiare urata ca moartea ce cu greu a inhatat-o din pricina urateniei piradolesco-demoniace, atunci acesta si-a luat-o in locul ei pt ca aceea utilizeaza privilegiile in mod gresit.Asa e in troaca porcilor, iti pun tie murdaria lor
ANONIME...
17 Iun 2018

Tradu și pentru noi ce zici, că nu se înțelege din mesaj....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray