2019-10-19 02:39

Un deținut a EVADAT în Vrancea. Cine este și cum arată fugarul

 |  15:37
Un deținut a EVADAT în Vrancea. Cine este și cum arată fugarul

Un deţinut a evadat, joi, în jurul orei 13.15, în timp ce lucra pe raza localităţii Dumbrăviţa, judeţul Vrancea. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, era condamnat la cinci ani de închisoare pentru tâlhărie calificată și își ispăşea pedeapsa la Penitenciarul Focşani.

Un deținut a EVADAT în Vrancea. Cine este și cum arată fugarul
zoom

„În jurul orei 13,15, s-a constatat că deţinutul Constantin Ionuţ Răzvan, în vârstă de 25 ani, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, fără antecedente penale, a părăsit punctul de lucru”, au declarat reprezentanţii Penitenciarului.

Bărbatul ispăşea pedeapsa în regim semideschis şi desfăşura activităţi lucrative la Pepiniera Ocolului Silvic Focşani din localitatea Dumbrăviţa.

Conducerea penitenciarului a dispus verificări interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului, scrie Mediafax. Pentru prinderea deţinutului şi reîncătuşarea lui, au fost blocate căile de acces – posibile direcţii de deplasare, a fost alarmat personalul penitenciarului şi s-au trimis de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii. La acţiuni participă şi Poliţia şi Jandarmeria Vrancea.

Potrivit autorităţilor, „părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray