2020-07-14 13:41

Un fost membru PDL îl provoacă pe Mircea Badea: Îi dau interval acum, dacă e bărbat. Vreau să-l mușc de beregată

 |  21:00
Un fost membru PDL îl provoacă pe Mircea Badea: Îi dau interval acum, dacă e bărbat. Vreau să-l mușc de beregată

Un fost membru PDL recunoaște că a vrut în trecut să îl bată pe Mircea Badea și surprinde cu o nouă provocare adresată jurnalistului Antena 3.

Adrian Pădurare a fost membru PDL Bacău vreme de opt ani, înainte de a pleca în Anglia. Acum, acesta rememorează anumite episoade din vremea în care era membru de partid, recunoscând, printre altele, că a vrut să îl bată pe Mircea Badea.

”Nu mai știu exact, cred că era acum 6-7 ani… Știu că urmau alegerile pentru șefia PDL, între Vasile Blaga, Elena Udrea și Monica Macovei, iar eu am venit la București, fiind delegat al partidului, filiala Bacău. Era înainte ca PDL să fuzioneze cu PNL. L-am căutat atunci pe Mircea Badea să-i dau o corecție, să-l mușc de beregată, de nas, să nu mai vorbească aiurea, așa, despre toți. L-am căutat printre reporterii veniți acolo, chiar am întrebat o fată de la Antenă unde este, dacă a venit și Badea. Camera nu era pe mine, așa că am putut să-i spun de ce-l caut. Și, oricum, nu îmi era frică! Ce să-mi facă?”, a povestit, râzând pe alocuri în hohote, Adrian Păduraru. Numai că nu i-a trecut! ”Uite, îi dau interval acum, dacă e bărbat! Și vreau să-l mușc și de beregată, cum îmi propusesem atunci. Nu l-am uitat pe Mircea Badea”, a declarat Adrian Păduraru jurnaliștilor Cancan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-24Parerea ta...

PETROV CRUCISATORUL
25 Mai 2020

De ce sa l strangi de gat Ce el a adus tara in prapastie in cei 10 ani ai vostri
CANIBALISM.
25 Mai 2020

Mircea Badea mai bine fraier și prost toată viata decât cu beregata ta în gura lui . (Ce semeni aduni ...fugi, fugi Mircio ca vin băieți buni)
PETRESCU
25 Mai 2020

Mai pădure, ce ar fi sa-l pupi pe Mircea când este ocupat sa facă focul in soba cu lemne ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz