2020-07-03 13:54

Un hoț de mașini a reușit să FURE mașina poliției chiar din secție

 |  17:35
Un hoț de mașini a reușit să FURE mașina poliției chiar din secție

Un recidivist din Mehedinți are o pasiune mai ciudată. Omul fură mașini se plimbă cu ele și le abandonează. Polițiștii au reușit să dea de urma lui după ce spărsese patru autoturisme între care și un dric. Ajuns la secția de poliție a profitat de neatenția agenților și fugit cu o autospeciala de intervenție. Cu ceva timp în urma individul a furat o altă mașina și a fost prins în timp ce o împingea pe șosea pentru că rămăsese fără benzină.

Individul din comuna Gogoșu care pretinde că este garda de corp a unei cântărețe de manele a spart patru autoturisme într-o localitate din Mehedinți în prima seară de Crăciun. Meloman pasionat, bărbatul a vandalizat inclusiv dricul unei firme de pompe funebre din care a furat casetofonul.

Oamenii legii i-au dat repede de urma și l-au dus la secție, dar l-au lăsat nesupravegheat când bărbatul a cerut să fumeze. În câteva clipe, individul a sărit într-o mașina de poliție care avea cheile în contact și a pornit într-o cursă nebună după ce a spulberat și poarta secției.

Alertați de zgomot, polițiștii și-au dat seama că le furase autospeciala, au pornit în urmărirea hoțului și l-au prins în scurt timp.

În urmă cu doar câteva săptămâni, individul s-a cazat într-o pensiune din Turnu Severin, a făcut consumație de 50 de lei, a plecat fără să plătească, nu înainte de a fura din recepție 350 de lei și o mașină din curtea pensiunii.

A avut însă ghinion pentru că în localitatea Balș a rămas fără benzină și s-a întâlnit cu un echipaj de poliție în timp ce împingea mașina spre o stație de carburant.

A fost reținut însă judecătorii l-au eliberat sub control judiciar iar după nici trei săptămâni, individul a recidivat. Acum riscă să ajungă 30 de zile după gratii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz