2020-04-03 08:50

Un jeep a căzut într-un canal de regularizare. În maşină a fost găsit cadavrul unui bărbat

 |  07:11
Un jeep a căzut într-un canal de regularizare. În maşină a fost găsit cadavrul unui bărbat

Un jeep înmatriculat în Anglia a căzut într-un canal de regularizare a râului Buzău, în maşină fiind găsit cadavrul unui bărbat. Autovehiculul a fost adus la mal de către pompieri, ei fiind ajutaţi de localnicii din comuna buzoiană Verneşti, care au intervenit cu utilaje şi cu o barcă.

Anchetatorii au precizat că, bărbatul care a fost găsit în Jeep-ul înmatriculat în Anglia se numea Cătălin Ionel Cojanu şi avea 26 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit între scaunele maşinii.

De asemenea, în Jeep au mai fost găsiţi pantofi şi papuci de damă, iar geamurile din dreapta autovehicului, acolo unde se află volanul, erau sparte. Poliţiştii susţin că scaunul şoferului era foarte aproape de volan, în condiţiile în care tânărul găsit în maşină era corpolent. Acest fapt îi determină pe anchetatori să ia în calcul varianta ca maşina să fi fost condusă de o femeie.

Tânărul găsit mort era din satul Cireşu, comuna Mânzăleşti, judeţul Buzău, localitate care se află la aproximativ 25 de kilometri de locul în care a fost găsit autoturismul.

Poliţiştii au sistat căutările, acestea urmând a fi reluate marţi dimineaţă.

Potrivit contului său de pe o reţea de socializare, Cătălin Ionel Cojanu era stabilit cu familia în Anglia, fiind tatăl a doi copii mici. De asemenea, el se afla în concediu în România.

Poliţiştii iau în calcul toate variantele, deşi cea a sinuciderii pare puţin veridică având în vedere că asupra tânărului nu a fost găsit niciun bilet de adio. Mai mult, acesta avea o familie cu doi copii şi un trai decent în străinătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine