2019-10-23 18:28

Un maistru militar de la o unitate din Ghimbav s-a SINUCIS cu arma din dotare. Cine era bărbatul

 |  13:04
Un maistru militar de la o unitate din Ghimbav s-a SINUCIS cu arma din dotare. Cine era bărbatul

Un maistru militar de la Batalionul 206 Artilerie Antiaeriană “General Mihail Lăcătuşu” de la Ghimbav, judeţul Braşov, a fost găsit împuşcat în cap duminică, la unitatea militară, la faţa locului ajungând un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Braşov, care a constatat decesul. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar. Primele informaţii arată că este vorba despre o sinucidere, militarul împuşcându-se cu arma din dotare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Brigada 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa” Braşov, maistrul militar clasa a II-a Alexandru Miclea, din cadrul Batalionului 206 Artilerie Antiaeriană “General Mihail Lăcătuşu” de la Ghimbav, Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” din Braşov, a fost găsit decedat duminică, în jurul orei 10.00, la ieşirea din serviciul de zi, pe punctul de acces în unitate. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, care era căsătorit şiavea un copil, era maistru militar la Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”, fiind angajat al batalionului din anul 2008 şi în Ministerului Apărării Naţionale din anul 1992. Reprezentanţii Ministerului Apărării spun că militarul nu avea misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultimul control psihologic din luna iulie 2018 a fost declarat apt.

Incidentul a fost constatat de către ofiţerul de serviciu pe unitate, a fost anunţat serviciul de ambulanţă la numărul 112, iar o echipă medicală s-a prezentat la locul incidentului şi a constatat că militarul a decedat în urma unei plăgi prin împuşcare în zona tâmplei. De asemenea, conform procedurilor legale, a fost informat Parchetul Militar Braşov, care a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-30Parerea ta...

EDY
08 Oct 2018

Nu vreau sa fiu rautacios, dar domni anchetatori sa faca bine sa ancheteze mai bine pe domnii psihologi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray