2020-07-02 19:04

Un nou caz HALUCINANT: Fetiță din Vaslui, abuzată sexual de asistentul maternal

 |  22:28
Un nou caz HALUCINANT: Fetiță din Vaslui, abuzată sexual de asistentul maternal

Un nou caz halucinant a fost descoperit în Vaslui. Un asistent maternal a abuzat sexual una dintre cele două fete pe care le avea în plasament. Soția lui a aflat totul și a încercat să se sinucidă. Toată grozăvia a fost descoperită de echipajul Ambulanţei Vaslui, care o ducea pe femeie la spital.

Femeia de 44 de ani, din localitatea vasluiană Giurcani, care a vrut să îşi pună capăt zilelor, le-a spus medicilor că a recurs la acest gest de supărare, pentru că soţul ei, împreună cu care îngrijește două fetiţe luate în plasament, ar fi abuzat-o sexual pe una dintre minore.

„Prima dată a fost o solicitare pentru o femeie de 44 de ani, care a luat mai multe pastile, pacienta nu punea probleme. Pe timpul transportului, întrebată de medic ce a determinat-o să facă acest gest, a spus că a încercat să se sinucidă pentru că soțul ei a abuzat-o - aseară şi de mai multe ori - pe una dintre fetele pe care le au în plasament. Echipajul a anunţat poliţia şi colegii din dispecerat, iar o a doua ambulanţă a plecat spre Giurcani, pentru a transporta la spital minora care rămăsese acasă - cea care ar fi fost abuzată - pentru investigaţii”, a declarat pentru Mediafax Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

Cea de-a doua fată pe care soții o aveau în plasament a venit direct la spitalul din Bârlad, cu soţul femeii, în urma ambulanţei. Poliţia, sesizată de medicul de la ambulanţă, a trimis un echipaj la spital, care l-a ridicat pe bărbat şi l-a dus la audieri.

„Am fost sesizaţi de un medic de la Ambulanţă despre faptul că o fată de 12 ani a fost abuzată de un bărbat care o avea în asistenţă maternală. Se fac cercetări într-un dosar de viol”, a spus Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul este acum audiat de poliţişti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz