2019-11-15 18:13

Un nou COMUNICAT al familiei Iorgulescu. Mass-media e luată în vizor

 |  13:32
Un nou COMUNICAT al familiei Iorgulescu. Mass-media e luată în vizor

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, și soția acestuia au emis un nou comunicat de presă după accidentul rutier provocat de fiul său, în care un tânăr a decedat pe loc.

”Conducerea și personalul medical al spitalului Universitar de Urgență Elias a dovedit în aceste zile și ore dramatice, în care timpul este crucial, o imensă responsabilitate și un devodament cu adevărat extraordinar. Momentele grele prin care trece familia noastră, situația dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanții mass-media, care vor să afle informații referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical.Este o rugăminte a noastră, a familiei, și către conducerea spitalului de a păstra discreția în aceste ore atât de grele pentru noi toți. Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei.Cu recunoștință,Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul emis de familia Iorgulescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-09

In legatura cu acest articol...

Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Mario IORGULESCU
Parerea ta...

BABUIN
09 Sep 2019

Dar despre starea mortului din cauza fiului vostru , se pot interesa???? Jigodiilor...sa crapati cu fiul vostru cu tot
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Mass-Mafia Moise Guran, unul dintre cei mai buni și populari jurnaliști români, văzut, în noiembrie 2015, chiar ca prim-ministru înlocuitor al lui Victor Ponta, își pune credibilitatea în joc și sare dincolo de granița deontologiei profesionale, îndemnând explicit populația României la revoltă împotriva clasei politice, printr-un protest spontan, pașnic, dar bine țintit. Este o informație de larg interes, care, în mod normal, ar fi trebuit să fie preluată și distribuită de toate canalele mass-media importante. Internetul ar fi trebuit să vuiască. Pe Moise Guran ar fi trebuit să-l vedem invitat la toate canalele TV de știri, solicitat să-și reia ideile, să le explice mai pe larg. La ora asta, lumea ar fi fost în stradă, cerând, așa cum a punctat Moise Guran, demisia imediată a Parlamentului, schimbarea întregii clase politice, o nouă lege a Sănătății, reorganizarea Ministerului Sănătății
16 Mai 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray