2020-08-07 01:31

Un nou INCENDIU mare în România. O HALĂ a ars la marginea Craiovei

 |  11:37
Un nou INCENDIU mare în România. O HALĂ a ars la marginea Craiovei

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineaţa, la o hală de la marginea Craiovei, în apropiere de Işalniţa. În locaţie erau depozitate aparatură electrocasnică, scaune şi diverse piese de mobilier. La faţa locului au intervenit 21 de angajaţi ISU Dolj cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă.

Incendiul a fost anunţat prin 112 de către o persoană care a sesizat fumul negru şi dens. La sosirea echipajelor de pompieri s-a constatat că focul ardea generalizat în interiorul unei hale pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi.

"Hala este P +1, parterul este construit din materiale incombustibile, etajul construit din panouri sandwich şi acoperit cu tablă ondulată. Imediat s-a trecut la realizarea dispozitivului de localizare a incendiului concomitent cu cel de lichidare a incendiului. După verificările la faţa locului s-a constatat că în interiorul halei sunt depozitate diferite materiale, în special electrocasnice", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz