2019-10-21 13:04

Un nou MESAJ de susţinere al lui DRAGNEA pentru JANDARMI: Au acţionat corect pe 10 august

 |  15:11
Un nou MESAJ de susţinere al lui DRAGNEA pentru JANDARMI: Au acţionat corect pe 10 august

PSD, prin vocea liderului Liviu Dragnea, transmite un nou mesaj de susţinere pentru jandarmi, Liviu Dragnea spunând că aceştia au acţionat corect la mitingul din 10 august, din Piaţa Victoriei.

„PSD este convins că instituţiile statului au actionat corect la mitingul neautorizat din 10 august şi transmite un mesaj de susţinere a Jandarmeriei Române şi pentru celelalte instituţii implicate în asigurarea ordinii şi liniştii publice în data de 10 august, în faţa unor manifestări violente ale unor participanţi la acea manifestaţie neautorizată”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea la finalul şedinţei BPN.

Peste 400 de persoane au fost rănite la mitingul din 10 august, iar Parchetul General face o anchetă cu privire la modul de intervenţie brutal al jandarmilor. Numărul persoanelor care au depus plângeri în dosarul violenţelor a ajuns la 351.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

AI BELITO BELINI
24 Sep 2018

TRAGEAU IN MULTIME CU GRENADE . ADICA LA 100 - 200 METRI IN RINDURILE MANIFESTANTILOR PASNICI SI CU COPII . DAR EL II ARE LA MINA PE CEI 15 000 DE ABSOLVENTI POLITISTI SI SERVICI , AI FACULTATI BOMBONICA DIN ALEXANDRIA . GASCA ESTE MARE SI GREU SA SE SPARGA CERCUL DE INTERESE .
CIUMA ROSIE PORCINA
24 Sep 2018

la puscarie cu flausatul tele-MORMAN
@ ANONIM RETRIBUIT DE MAFIA PS
24 Sep 2018

Dupa criminalul ion ilici iliescu care a ucis cu bestialitate peste 1000 de tineri care protestau pasnic si orchestrarea MINERIADEI unde alti tineri au fost ucisi de PSD , A VENIT JANDARMERIADA DIN 10 AUGUST. LA FEL CA IN '90 UN PSIHOPAT BOLSEVIC INSETAT DE PUTERE SI CU PROBLEME PSIHICE (draknea) A ORDONAT MERCENARILOR PLATITI DIN BANI PUBLICI GAZAREA UNOR MANIFESTANTI PASNICI. DESPRE ''pisat'' , cred ca ai stat prea mult cu gura intre cracii matii si la tzeava lui tactu betivu. Ultima fraza e pe limba ta de analfabet si ciumat rosu.
TRADATORI DE TARA
24 Sep 2018

PESTE TOT , NUMAI DE ACEASTA SCIRNAVIE , DAM . NE-AM SATURAT . ALTE TREBURI MAI IMPORTANTE NU ARE TARA , DE CIT DECRETUL PENTRU FURACIOSI SI BANDITI GHERTOI , SA FIE IERTATI SI CU BANI LA EI IN PALATE SI MOSI . JUSTITIE ADORMITA SI LASA
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dragnea și PSD, copy paste la Adunarea Populară a lui Ceaușescu Mitingul PSD de la sfârșitul săptămânii trecute ne-a reamintit de Adunarea Populară din 21 decembrie 1989, iar imaginile din balconul Comitetului Central se regăsesc în proporție covârșitoare în secvențele din Piața Victoriei
11 Iun 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray