2019-09-19 14:27

Un nou pachet cu COCAINĂ descoperit de autoritățile bulgare. Este al treilea în ultimele zece zile

 |  14:29
Un nou pachet cu COCAINĂ descoperit de autoritățile bulgare. Este al treilea în ultimele zece zile

Autorităţile de la sud de Dunăre au anunţat miercuri că au găsit un nou pachet cu cocaină în largul coastelor bulgare ale Mării Negre, informează agenția BTA, citată de Agerpres.

Pachetul, al treilea în zece zile, a fost descoperit marţi seara de o patrulă a poliţiei de frontieră, plutind ataşat de o vestă de salvare, în apropiere de stațiunea Kaliakra, în nordul litoralului bulgăresc. Înăuntru se aflau 16 pungi de câte 1,1 kilograme de cocaină. Experţii încearcă acum să stabilească dacă drogurile provin din acelaşi lot cu cel găsit acum câteva zile, mai întâi în largul localităţii Tiulenovo, acum şase zile, iar apoi în dreptul staţiunii Sunny Beach. Captura de la Tiulenovo a fost de 170 de kilograme, iar cea de la Sunny Day de puţin peste 25. În amândouă situaţiile a fost vorba de cocaină de cea mai mare puritate, potrivit experţilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17

In legatura cu acest articol...

INCREDIBIL. Câte kilograme de DROGURI au adunat polițiștii de pe plajele din Constanța. IGPR: „Operațiunea de căutare continuă!”

Captură INCREDIBILĂ de droguri la malul Mării Negre. O tonă de COCAINĂ în valoare de 300 de milioane de euro
Parerea ta...

PSD-CIUMA ROSIE
17 Apr 2019

stimati Tavarisci Bulgari...va rugam daca gasiti pachete cu cocaina sa le trimiteti la sediul pSD pentru campania electorala..alegatorii nu vor sa voteze decat daca trag niste liniute...ha ha ha stupid people
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray