2019-08-17 14:42

PROTEST anunţat duminică în Piaţa Victoriei şi în mai multe judeţe din ţară: Cod roşu de OUG

 |  09:38
PROTEST anunţat duminică în Piaţa Victoriei şi în mai multe judeţe din ţară: Cod roşu de OUG

Duminică seară în Piaţa Victoriei, în jurul orei 18.00, este anunţat un protest sub denumirea ”Cod roşu de OUG”. Peste cinci mii de persoane s-au arătat interesate de miting. Şi în mai multe judeţe din ţară sunt pregătite astfel de manifestări similare.

”SOLIDARITATE! Hai în stradă! Aceiaşi actori, acelaşi tupeu de borfaş! Dupa 600.000 de oameni în stradă în 2017 şi alte zeci şi sute de mii ieşiţi anul acesta, dublul infractor doreşte să reînvie fatidica OUG 13. Ce vrea Dragnea acum: Impunerea unui prag de 200.000 de euro şi scăderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cât este în prezent, la 1 – 5 ani. Codul Penal va intra în dezbaterea comisiei speciale condusă de nimeni altul decât obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonanţei de Urgenţă 13”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

Proteste similare sunt anunţate în ai multe locuri din ţară, printre care SIbiu, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov şi Piteşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-24

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Aproximativ 2.000 de persoane PROTESTEAZĂ în Piaţa Victoriei
Parerea ta...

ANONIM
24 Iun 2018

ACTUALA CASA POLITICA TREBUIE EXPULZATA (EXPORTATA fortat) cat mai urgent (in regim de expulzare controlata) IN AMERICA LATINA si AFRICA, Madagascar, Costa Rica, Seychelles (Seychelles sau Seișele, oficial Republica Seychelles, este o țară insulară formată din 115 insule din Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa, în nordul insulei Madagascar) unde sunt INVESTITI CEA MAI MARE PARTE DIN MILIARDELE ROMANILOR de catre MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO DUPA 1989 si refugiati de frica justitiei ZEII POLITICII romanesti MAZARE, CIOCIOLINA DE PLESCOI, ETC .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray