2019-10-14 21:08

Un nou PROTEST anunțat pentru duminică în fața GUVERNULUI. Ce acțiune inedită pregătesc demonstranții #REZIST

 |  13:48
Un nou PROTEST anunțat pentru duminică în fața GUVERNULUI. Ce acțiune inedită pregătesc demonstranții #REZIST

Manifestanţii din Piaţa Victoriei din Capitală sunt chemaţi din nou, duminică, în faţa Guvernului pentru a realiza steagul Uniunii Europene, manifestaţii similare fiind programate şi în Piaţa Unirii din Cluj, precum şi la Braşov, transmite News.ro.

În Piaţa Victoriei din Bucureşti, unde în urmă cu două săptămâni manifestanţii au realizat tricolorul, duminică este programată, de la ora 21.00, "Operaţiunea steagul UE".

"Am avut o primă mare victorie! Zidul care părea de nepătruns s-a fisurat şi Parlamentul a aprobat abrogarea Ordonanţei 13. Aşadar, duminica asta vă invităm să sărbătorim. La a multa zi de protest haideţi să ne strângem la un «party» în care să creăm steagul unuia dintre aliaţii noştri în această luptă: Uniunea Europeană”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Potrivit postărilor de pe Facebook, protestatarii sunt aşteptaţi în faţa Guvernului cu foi colorate, cu dosare sau materiale subţiri pe care le vor lumina cu ajutorul telefoanelor mobile pentru a realiza steagul Uniunii Europene.

Şi clujenii vor să se alăture iniţiativei de la Bucureşti şi să formeze steagul Uniunii Europene "într-o versiune mai restrânsă”, în Piaţa Unirii. Evenimentul este programat să înceapă la ora 19.00.

În acelaşi timp, manifestanţii de la Braşov au stabilit să se întâlnească, duminică, la ora 19.00, în faţa Prefecturii, de unde să plece în Piaţa Sfatului, iar de la ora 20.30, timp de o jumătate de oră, să sărbătorească "această mică victorie împotriva OUG 13" printr-un open bar, cu snacks-uri, sucuri, ceai şi prăjituri aduse de acasă. Şi la Constanţa a fost anunţat pe Facebook un protest în faţa Prefecturii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray