2020-08-12 15:44

Un nou PROTEST de amploare este anunţat duminică împotriva AMNISTIEI şi a GRAŢIERII

 |  10:16
Un nou PROTEST de amploare este anunţat duminică împotriva AMNISTIEI şi a GRAŢIERII

Florentin Dincă

Un nou protest impotriva amnistiei şi a graţierii este anunţat duminică în Bucureşti, Cluj şi Braşov. Conform postării organizatorilor pe pagina de Facebook a evenimentului, pe traseul marşului din Capitală a fost inclus şi sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Participanţii sunt invitaţi să se adune la ora 17:00 în Piaţa Universităţii, de unde vor pleca în marş, la ora 18:00, spre Ministerul Justiţiei, Consiliul Naţional al Audiovizualului şi Guvern. Proteste sunt anunţate pentru duminică, până în acest moment, în alte două oraşe din ţară: Cluj şi Braşov. "Am avut parte de un protest frumos si civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea. Am observat ca unele televiziuni manipuleaza fara rusine, iar CNA-ul nu isi face treaba. Este momentul sa ii vizitam. apoi mergem la Ministerul Justitei, iar final, la guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului. La Cluj, protestul este programat sa înceapă la ora 17:00 în Piaţa Unirii, iar la Braşov la ora 18:00, în faţa Prefecturii (Bulevardul Eroilor).

Foto: Viata Liberă


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

NESIMțIRE
25 Ian 2017

Nu puteți include in traseu și cimitirul Ghencea ??? Să știe și nea Nicu !!!!
MAFIIA PSD.
25 Ian 2017

Psd trebui scos in afara legii. Este o organizatie mafiota cu lideri penali in toate jud. tarii si care sustine infractionalitatea. Este sustinut ( psd). de LATRINA 3 si HAZNAUA LUI ghita fugaru. care manipuleaza pe analfabeti , inculti si pensionari comunisti.
RADIO ERAVAN
25 Ian 2017

antena 3 b1 si rtv trebuiesc desfiintate .nu prezinta obiectiv stirile si tot timpul ameninta pe romani.(pana si vremea este prezentata de parca ar veni apocalipsa).asa se face jurnalism?astia trebuie cercetati din ce sunt platiti si dovezile ca fac parte din mafie sunt clare.cna desfiintat ca nu muncesc nimic si datorita lor posurile tv au luat-o razna.
NESIMțIRE
25 Ian 2017

Câtă prostie poate fii.....Cine va obliga sa va uitați ....Uitați a la Digi...La cel cu 3 cravate la piept ... E DEMOCRATIE PROSTILOR ....NIMENI NU VA OBLIGA SA VA UITATI LA ANTENE SAU RTV D O B I T O C I L O R
CROCODILUL FLAMAND
25 Ian 2017

R-TV SI ANTENA3 SUNT HAZNAUA GHITZO-VARANISTA.....PORCI SI SCROAFE MANCATORI DE KAKAT CU VODKA...POFTA BUNA....BONE APETIT.....NAZDAROVIE....DATI CU VODCA DIN BELSUG SA DISPARA MIROSUL DE KAKAT....SAU MANCATI DINTR-UN KAKAT MAI PROASPAT....ASTA VECHI PUTE URAT DE TOT.....BLEAHHH......HAZNALE-TV DE KAKAT
VLAD
29 Ian 2017

Vor manifesta si pentru marirea salariilor de la SRI ? Daca tot au iesit ...
VLAD
29 Ian 2017

Mai ia foc ceva sau nu ? Ca sa stim daca iesim sau nu ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz