2019-11-14 16:38

Un nou PROTEST este anunţat sâmbătă seară în PIAŢA VICTORIEI

 |  09:37
Un nou PROTEST este anunţat sâmbătă seară în PIAŢA VICTORIEI

Un nou protest este anunţat sâmbătă, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei. Evenimentul, anunţat pe Facebook, este intitulat sugestiv ”Nu plecăm până nu plecaţi!”

”PSD-ALDE a arătat aseară că legitimitatea lor se impune prin violenţă asupra cetăţenilor. Pentru că vrem să ne exprimăm liber, pentru că vrem să fim auziţi şi pentru că vrem să rămânem liberi, ne vedem din nou în Piaţa Victoriei. Nu ne intimidaţi, nu ne este frică, puterea suntem noi! Plecaţi până nu omorâţi pe cineva!”, scriu organizatorii evenimentului.

Zeci de mii de persoane au participat, vineri, în Piaţa Victoriei, la mitingul diasporei, pe parcursul căruia au existat mai multe incidente între protestatari şi jandarmi, care au culminat cu evacuarea în forţă a pieţei.

”Astăzi vom ieși din nou, pentru libertate, pentru România! Nu scăpați!”, se scrie pe pagina de Facebook a comunității Corupția Ucide. De asemenea evenimentele organizate pe rețeaua de socializare anunțau încă dinaintea mitingului de vineri că protestele vor ține și astăzi, sau chiar până luni. Postarea comunității Corupția Ucide:

”Jandarmeria a tras împotriva propriului popor! Așa arată România sub guvernarea Ciumei Roșii... oamenii făceau apel către Armată să vină și să-i apere. Da, așa arată România anului 2018 unde PSD-ul, acest PARTID neo-comunist folosește o Instituție a Statului ca pe propria Gardă Pretoriană. Ieri în București era o atmosferă de război, peste tot se puteau auzi explozii, iar oameni nevinovați și paznici erau gazați, împrăstiați cu tunuri cu apă și bătuți cu bestialitate de oameni în uniformă. Avem peste 450 de răniți, nu știm câți reținuți. Astăzi vom ieși din nou, pentru LIBERTATE, pentru ROMÂNIA! NU SCĂPAȚI! Plecați până nu moare cineva!”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-11

In legatura cu acest articol...

Doi jandarmi au fost BĂTUȚI de protestatari, în Piața Victoriei, armele lor fiind sustrase. Apelul Jandarmeriei către cetățeni

Bilanţ ISU: 172 de protestatari au avut nevoie de îngrijiri medicale în Piaţa Victoriei

Lia Olguţa Vasilescu despre PROTEST: Care sunt nemulţumirile? Că eu nu aud decât o ÎNJURĂTURĂ

Vicepreşedintele PSD, reacţie la protestul din Piaţa Victoriei: PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi

APELUL Jandarmeriei către protestatari: DELIMITAȚI-VĂ de grupurile care provoacă violențe și nu aduceți COPIII la miting!

Protestul DIASPOREI, primele incidente. Doi bărbați au fost ridicați de jandarmi și duși la secția de POLIȚIE, iar o femeie a fost îndepărtată din Piața Victoriei

UPDATE.Jandarmii au intrat în forță pentru a DISPERSA protestatarii. Reacția președintelui IOHANNIS: „Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei, puternic disproporţionată…”
Parerea ta...

ANONIM
11 Aug 2018

Ce cauta copiii la ora 2 noaptea la miting? ce face'' protectia copilului'' ar trebui sa se sesizeze din oficiu si iresponsabilii parinti sa fie decazuti din drepturi asupra lor
NEGRO
11 Aug 2018

Multumim domanei Gabriela Firea pentru ca a scos jandarmii sa-i primeasca pe romanii care au venit de la zeci de mii de kilometri ca sa demontreze pentru dreptate si justitie. Le multumim ca au aratat ca au gealati cu frunti inguste si pumnii tari, ca au peterde cu gaze lacrimogene si tunuri de apa. Ca le-au pus in functiune pentru a-i nenoroci pe copiii nostri (copiii dumnealorlor nici macar nu au luat bacul!) si pentru a ne intimada. N-au reusit! Pentru dumnealor e dificil sa termine o facultate dar sa inteleaga valorile omenescului. Ii compatimim. Vor primi pedeapasa de care se ascund atat de penibil. Va salutam romani din lumea civilizata, suntem cu voi si acolo vom fi si noi, ca si lumea pe care ne-ati aratat ca exista! Jos mafia PSD-ALDE-UDMR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray