2019-11-20 19:58

Un nou PROTEST în Piața Victoriei la o lună după VIOLENȚELE din 10 august

 |  20:22
Un nou PROTEST în Piața Victoriei la o lună după VIOLENȚELE din 10 august

Sute de oameni s-au adunat în Piața Victoriei la o nouă manifestație de protest pentru a marca o lună de la reprimarea violentă a mitingului din 10 august.

Pentru acest protest, s-au anunțat mii de participanți atât din București cât și din țară.

Unul dintre motivele invocate de organizatorii evenimentului pe rețelele de socializare este "urgentarea anchetării și judecării tuturor persoanelor vinovate de represaliile Jandarmeriei la protestul Diasporei din 10 august din Piața Victoriei din București".

Manifestația începe la ora 19.00 și se va temina la 23.00.

"Declarăm Adunarea Constituantă"

La aceeași oră s-au anunțat proteste și în diaspora.

"Susținem protestele organizate în 10 septembrie, în toate capitalele europene, de către comunitățile românești din diaspora.

Dacă ne adunăm peste 500.000, declarăm Adunarea Constituanta și cerem modificarea Constitutiei României, conform inițiativei #FaraPenali, dar și conform referendumului care a stabilit că trebuie să fie 300 de parlamentari", se arată în descrierea evenimentului "Cerem demisia lui Dragnea. Noi suntem poporul. Noi nu cedăm".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-10Parerea ta...

ANONIM
10 Sep 2018

Javrele astea plătite si dirijate de usr/ pnl la îndemnul nazistului....oare au auzit de alegeri democratice ??? Dacă oameni stau linistiti in casele lor , ei se cred ca au dreptate si reprezinta adevarul ????
ANONIM
10 Sep 2018

Nazistul se joaca de a tara si crede ca este de neatins Da ti seama ce faci mafiot sas ce esti!
ANONIM
10 Sep 2018

Deci v ati cam saturat de prosteala cu proteste pe care le faceti fara sa stiti de ce Ar cam fi timpul sa inceapa adevaratele proteste cu milioane de romani Ar cam trebui sa dati socoteala pentru abuzurile facute iar sasul sa fie putin judecat si suspendat definitiv si pe veci in puscarie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray