2019-10-18 21:45

Un nou PROTEST sâmbătă în Piața Victoriei. Cine e INVITAT surpriză la miting

 |  16:46
Un nou PROTEST sâmbătă în Piața Victoriei. Cine e INVITAT surpriză la miting

Sâmbătă, 8 septembrie, a fost anunțat un nou protest în Piața Victoriei din București, la aproape o lună de la mitingul diasporei, înăbușit violent de Jandarmerie. Evenimentul a fost botezat „Gust de libertate/A Taste for Freedom.

La protest va participa și pianistul Davide Martello, care a cântat la pian în numeroase zone de conflict din lume - în Piața Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Franța, în Euromaidanul din Kiev sau în Afganistan.

„Alături de noi se va afla, de la ora 19:00, cel care și-a dus pianul pentru a cânta în multe zone de conflict din lume (în Piața Taksim din Istanbul, la Bataclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afganistan) - Klavierkunst - Davide Martello. Este important să păstrăm tăcerea pentru a putea asculta cântecul său pentru libertate și justiție”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Davide Martello, cunoscut și drept Klavierkunst, este un pianist german de origine italiană. Este cunoscut mai ales pentru concertele pe care le susține în zone de conflict, la pianul pe care și l-a construit singur.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06Parerea ta...

PROTEST ANTI MAFIA PSD.
06 Sep 2018

Mai au gaze mercenarii mafiei ? Eliminarea tumorii maligne numita drak-nea este APROAPE. SA-L AJUTAM PE DICTATOR SA AJUNGA MAI REPEDE LA JILAVA CU MERCENARII LUI CU TOT.
TOTORINNA
07 Sep 2018

"Protest anti ..." Nu te lasa bovidianule, esti pe aproape de balamuc... ai locul rezervat papagal ka.ca.niu la cioc de prea multa lingere la dosurile terfeliste !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray