2019-10-14 11:06

Un nou termen în procesul în care iubita lui Liviu Dragnea, Dăncilă, Firea, Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan cer daune jurnaliştilor de la Times New Roman

 |  09:59
Un nou termen în procesul în care iubita lui Liviu Dragnea, Dăncilă, Firea, Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan cer daune jurnaliştilor de la Times New Roman

Un nou termen în procesul în care iubita liderului PSD Liviu Dragnea Irina Tănase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan cer daune jurnaliştilor de la Times New Roman are loc luni, la Tribunalul Bucureşti.

Acţiunea în instanţă a fost înregistrată la 30 aprilie, după ce, în 25 aprilie, site-ul Times New Roman a fost amendat de Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru injurii la adresa partenerei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase.

Vizaţi de demersul Irfinei Tănase, Vioricăi Dăncilă, Gabrielei Firea, Liei Olguţa Vasilescu şi al lui Carmen Dan sunt Infnt Media SRl, care administrează Times New Roman, administratorul firmei, redctorul - şef al acestuia şi autorul articolului, Ovidiu Eftimie.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis aplicarea sancţiunii contravenţionale în cuantum de 5.000 de lei pentru Infant Media SRL, care administrează publicaţia, cu 5.000 de lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul şef şi 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL şi obligaţia de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotărârii în speţă (pentru o perioadă de 30 de zile) precum şi în două cotidiene naţionale.

"Articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti, …’’, prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate al acestora conform art. 2, alin.1. şi art 15. din O.G. 137/2000, republicată".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-26Parerea ta...

ANONIM
26 Noi 2018

CITA JOSNICIE SI TUPEU , POATE SA AIBA CIOCIOLINELE PSD ,. OLPUTA URSOAICA IA LUAT LOCUL LUI MATA HARI DE PLESCOI . SE PIS PE ELE DE DAME DE COMPANIE SI CHEFURI
ANONIM
27 Noi 2018

SE DUCE IN BRAZILIA SA ASCUNDA AFACERILE SI BANI DIN BANCI . LICURICIU ESTE PE URMELE LUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray