2020-02-21 15:12

Un pacient a dat foc spitalului din Vaslui din cauza...frigului

 |  19:41
Un pacient a dat foc spitalului din Vaslui din cauza...frigului

Un bărbat de 60 de ani, din comuna vasluiană Zăpodeni, este cercetat de poliţişti pentru distrugere, fiind acuzat că a provocat un incendiu în izolatorul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui, unde rămăsese nesupravegheat după acordarea asistenţei medicale.

Potrivit poliției, bărbatul a dat foc cu chibritul unui pat din izolatorul Unităţii de Primiri Urgenţe, unde cadrele medicale l-au dus, după acordarea consultului de specialitate, pentru a fi transferat cu ambulanţa la Secţia de Psihiatrie, scrie Ziare.com.

În scurt timp, flăcările au cuprins salteaua, lenjeria şi patul respectiv, fumul gros rezultat ducând la declanşarea sistemului de alarmare la incendiu şi, implicit, la alertarea personalului medical de la UPU.

Trei echipaje de pompieri s-au deplasat în câteva minute la spitalul vasluian, însă nu a mai fost nevoie de intervenţia echipajelor întrucât incendiul fusese stins de către angajaţii unităţii medicale, care au spart şi geamurile încăperii pentru evacuarea fumului, scrie Mediafax.

"Pe timpul cercetărilor, bărbatul de 60 de ani a afirmat că a incendiat patul pentru că i s-ar fi făcut frig. Atât pacientul în cauză, cât şi un alt bolnav aflat în respectiva încăpere au fost evacuaţi la timp de personalul medical. Pe nunele bărbatului care a provocat incendiul s-a întocmit dosar penal pentru distrugere", a declarat, luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine