2020-08-10 23:03

Un pilot de la Tarom, confirmat cu coronavirus. Alți 10 piloți și familiile lor, în izolare la domiciliu

 |  12:09
Un pilot de la Tarom, confirmat cu coronavirus. Alți 10 piloți și familiile lor, în izolare la domiciliu

Un pilot al companiei TAROM a fost depistat pozitiv la noul coronavirus, iar alţi zece piloţi și familiile acesta sunt autoizolare, a anunţat, miercuri, directorul general al companiei, George Barbu.

"Colegul nostru se simte foarte bine, este asimptomatic. El a fost în contact cu o persoană care a fost declarată pozitiv duminică. Colegul nostru a anunţat duminică oficial şi celelalte persoane cu care a fost în contact direct. Este vorba despre zece persoane, toţi piloţi. De duminică toţi se aflau în autoizolare la domiciliu, aşteptau rezultatul testului efectuat pentru primul pilot. Acum toţi se află la autoizolare, în continuare, şi ei şi familiile lor. Estimăm un număr total de 30 de persoane, împreună cu familiile lor, care se află la autoizolare. Toţi sunt asimptomatici, sunt ok, nu au niciun simptom", a explicat directorul TAROM, la Antena 3, precizând că piloţii nu au intrat în contact la o şedinţă, ci "a fost o întâlnire a lor".

Potrivit lui George Barbu, în afară de pilotul depistat pozitiv, niciunul dintre cei 1.800 de salariaţi nu au fost confirmaţi cu noul coronavirus, dar piloţii cu care acesta a fost în contact încă nu au fost testaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz