2020-08-12 23:35

Un planor care a decolat joi este căutat de autorităţi după ce nu a mai revenit la bază

 |  10:29
Un planor care a decolat joi este căutat de autorităţi după ce nu a mai revenit la bază

Autorităţile caută un planor care, joi la prânz, a decolat de pe Aerodromul Ghimbav din judeţul Braşov şi nu a mai revenit la bază. Căutările se desfăşoară într-o zonă montană, semnalul telefonului mobil al pilotului fiind detectat acolo.

Reprezentanţii ISU Prahova au precizat că sute de reprezentanţi ai ISU, Poliţiei, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti caută, vineri, un planor care a dispărut joi după-amiază, transmite Mediafax.

Echipele de căutare cerceteaă pe o rază de 40 de kilometri, căutările având loc şi în judeţul Argeş.

Ministerul Apărării Naţionale a precizat, vineri, că ministrul Mircea Duşă a aprobat participarea forţelor şi mijloacelor MApN la acţiunea de căutare a pilotului planorului.

”Astfel, în această dimineaţă, în jurul orei 5.30, şase militari de la Batalionul 30 Vânători de Munte din Câmpulung Muscel s-au alăturat echipelor de jandarmi montani şi reprezentanţilor Direcţiei Silvice Argeş care efectuează căutări în zona Fundata-Dragoslavele. Suplimentar, începând cu ora 7.15, la acţiune participă şi trei elicoptere IAR 330 PUMA (două de la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii şi unul de la Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni), echipajele având în compunere echipe de căutare-salvare”, au precizat reprezentanţii MApN. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz