2020-07-04 12:37

Un polițist s-a împușcat în cap la Cernavodă

 |  13:49
Un polițist s-a împușcat în cap la Cernavodă

Un agent din cadrul Politiei Transporturi Cernavoda, judetul Constanta, a fost gasit mort, duminica dimineata, in sediul Postului de Politie, dupa ce s-a impuscat in cap cu pistolul din dotare.

Potrivit politistilor, agentul, in varsta de 44 de ani, a fost gasit decedat, duminica dimineata, de catre colegul sau cu care urma sa faca schimb de tura, potrivit News.ro.Barbatul, care era casatorit si avea doi copii, lucra de 21 de ani la Politia Transporturi Cernavoda.Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs evenimentul.Pana la ora actuala, anchetatorii nu au stabilit motivele care l-au determinat pe politist sa recurga la acest gest extrem, ancheta la fata locului fiind inca in desfasurare.La fata locului, nu a fost gasit niciun bilet care sa explice motivele sinuciderii politistului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-02Parerea ta...

DE CE DRACU-I LASĂ
02 Oct 2016

CU PISTOUL PE MASĂ? POATE ȘI-L PUN LA TÂMPLĂ...LOR, SAU CELOR DIN FAMILIA LOR! Mai ales acum, când sunt angajați milițieni pe bandă....dintre toți tăietorii de frunză de dud sau de mentă, oameni care oricum nu sunt în stare să protesteze sau să revendice prin schimbare CEVA...și-atunci, se înscriu în corpul jandarmilor sau a milițienilor ca să se simtă ”utili”, cu bani frumoși la buzunar și cu o ieșire la pensie la vârste la care mai pot face copii sau să lucreze! În rest, mână-n mână cu infractorii, acoperiți de legile tâmpite născute de alți tembeli de prin Senat prin ridicarea simplă, fără discernământ a mâinii, spălându-se unii pe alții pe mâini, iar apa murdară de pe pei, vărsată de-asupra capetelor de proști care mai cred că ei aplică legea! Vezi câte-un milițean d-ăsta, abia dându-se jos din mașină...greoi, transpirat, roșu - de la tensiune sau de la ”una mică” - supărat c-a fost deranjat de la siestă, scriind de zor într-o agendă împuțită, nervos pe victimă, și nu pe infractor. Ei nu știu ce-i aia sală de fitness, de forță...în care să-și lucreze mușchii, să dea jos slănina de pe ei, să aibă condiție fizică și o statură impresionantă - de speriat infractori, interlopi!
CONTROLUL LA MANSARDă
02 Oct 2016

nu li-l fac? Sau...LA MIȘTO, așa cum merge la noi?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz