2019-11-21 03:40

Un polițist și-a pierdut viața într-un accident cu motocicleta

 |  09:02
Un polițist și-a pierdut viața într-un accident cu motocicleta

Un polițist din Bihor a murit în urma unui accident cu motocicleta, după ce mai întâi a intrat în plin într-un autoturism, iar apoi a fost proiectat într-o altă mașină. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră, conform Reporterntv.ro.

Bărbatul de 42 de ani mergea cu motocicleta în spatele unei mașini pe care a acroșat-o, din cauză că nu a păstrat distanța corespunzătoare. Apoi, a fost aruncat pe contrasens, unde a fost izbit în plin de o altă mașină. Impactul a fost unul extrem de puternic, iar polițistul a intrat în stop cardio-respirator.

"Un motociclist a venit dinspre Oradea spre Salonta. Unul cu un Logan MCV aștepta sa faca stânga la intersecția drum Chisirid iar motociclistul l-a lovit in spate pe ala cu MCV. Si din contrasens adica Salonta a venit o masina si a lovit motocicleta", a scris pe grupul Info Trafic Bihor, unul dintre martori.

Medicii care au ajuns la fața locului l-au resuscitat mai bine de oră, însă fără rezultat. Alin Șerban era polițist la Direcția Generală Anticorupție Bihor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray