2020-01-21 01:15

Un preot din Iaşi este acuzat că a ameninţat cu moartea un sătean şi că este implicat în afaceri ilegale

 |  11:28
Un preot din Iaşi este acuzat că a ameninţat cu moartea un sătean şi că este implicat în afaceri ilegale

Un preot dintr-un sat din judeţul Iaşi este acuzat de enoriaşi că ar fi implicat în mai multe afaceri ilegale. Mai mult, un sătean se plânge că a fost ameninţat cu moarte de către slujitorul Domnului.

Părintele a fost condamnat în 2007 la patru luni de închisoare cu suspendare după ce a fost acuzat că şi-a ridicat abuziv o vilă pe terenul unei bătrâne.

Preotul din satul Perieni, judeţul Iaşi, este cunoscut pentru comportamentul său agresiv. De asemenea, vecinul său se plânge că ar fi fost ameninţat cu moartea de către preot.

”M-a amenințat și cu moartea, m-a amenințat și când a venit acasă și a zis să nu spun nimic de el de ce face și cum face. A venit și mi-a zis că dacă tu mai comentezi mult și mai zici ceva eu mă las de preoție și te prind și te calc cu mașina, știi că am mai vrut să te mai calc, și a vrut aici in deal la biserica să mă calce cu mașina.”, a declarat un sătean.

Conflictul dintre preot şi vecin durează de mai mult timp, bărbatul denunţându-l pe părinte pentru că a bătut nişte copii. De atunci, preotul a încercat de mai multe ori să se răzbune pe vecinul său.

Preotul Vasile Gherman a fost condamnat în 2007 la patru luni de închisoare cu suspendare după ce a fost acuzat că şi-a ridicat abuziv o vilă pe terenul unei bătrâne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-23Parerea ta...

DUMNEZEU
23 Oct 2014

DA, DA MOARTEA A ZIS CĂ NU SE BAGĂ!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray