2019-10-14 11:55

Un preot şi-a dat foc în faţa Catedralei Mântuirii Neamului, chiar în timpul slujbei de sfinţire

 |  12:01
Un preot şi-a dat foc în faţa Catedralei Mântuirii Neamului, chiar în timpul slujbei de sfinţire

Preotul George Ciulei şi-a stropit hainele cu benzină şi le-a dat foc, duminică, pe stradă, în fața Catedralei Mântuirii Neamului, chiar în timpul slujbei de sfințire. Preotul consideră că a fost caterisit în mod injust după ce ar fi fost victima unui accident de mașină.

"Referitor la informația conform căreia un preot și-ar fi dat foc, facem precizarea ca în incinta catedralei cât și în curtea acesteia nicio persoana nu a recurs la acest gest. Referitor la persoana autoincendiata, se pare ca a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care și-a scos geaca și a incendiat-o, însă evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauza a fost condusa la secția de politie, unde s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale, persoana a refuzat transportul la spital", transmite ISU.

Bărbatul, care a fost preot în judeţul Constanţa, a vrut să protesteze, astfel, faţă de caterisirea pe care o consideră injustă. Sancţiunea i-a fost aplicată după ce, în 2015, a fost implicat într-un accident rutier.

Echipajele pompierilor SMURD prezente la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului au acordat, până la această oră, îngrijiri medicale pentru 30 de persoane, dintre care pentru două a fost necesar să fie transportate la spital, informează reprezentanţi ISU Bucureşti-Ilfov.

"De la începutul misiunii şi până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale la aproximativ 30 de persoane, dintre care două au fost transportate la spital", precizează sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-25Parerea ta...

ION PT POPA JOZEFINII GOMOREC
25 Noi 2018

Asta-i popa prostul. Poate ca erai beat sau cine cunoaste exact cauzele de săvârșie a accidentului , dar indiferent de cauze nu prea meriti sa porti haina preoțească fiind mai mult un exchibitionist si un scamator emotional de factura joasa si deci ai putea activa la un circ de sat unde sunt si numere cu foc . Halal preot ai mai fost popo .
TREABA-I DELICATĂ!
25 Noi 2018

Am înțeles că preotul în cauză a accidentat mortal pe cineva cu mașina. Potrivit canoanelor, preotul care ucide - cu bună-știință sau fără de voia sa - nu mai are voie să slujească. A intrat în deznădejde după ce a fost caterisit și a recurs la gestul ăsta. Din păcate, trebuia să accepte decizia BOR care s-a sprijinit pe canoane, cu toate că pentru alte potlogării plus altele...și mai grave NU se ajunge ca caterisit așa de ușor. Dumnezeu ȘTIE câți preoți și diaconi DE MIR cărora le-au murit soțiile sau i-au părăsit, ei încă mai slujesc, având țiitoare...he? Cum vine asta, să răspundă capii BOR, CARE SĂ JUDECE CORECT ȘI NEPĂRTINITOR, NU LA DOUĂ CAPETE! Te-a părăsit preoteasa sau ți-a murit, nu te mai căsătorești în veci! Fie te duci în mânăstire, fie suporți crucea singurătății, fără a face sex cu altcineva... DECI, preotul ăsta, chiar dacă a fost caterisit, MORE TOT PREOT, harul nu i-l poate lua nimeni ! Poate fi angajat tot ”în domeniu” și poate profesa ca profesor de religie. Dacă nu, se poate re-profila pe altceva, nu să intre în deznădejde!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray