2020-07-09 14:13

Un profesor a fost CONDAMNAT la închisoare după ce a LOVIT doi elevi

 |  12:16
Un profesor a fost CONDAMNAT la închisoare după ce a LOVIT doi elevi

Un profesor de sport a fost condamnat la 4 luni de închisoare cu executare, după ce a lovit acum doi ani, în timpul orelor, doi elevi. Totul din cauza faptului că unul dintre ei îl atinsese accidental cu mingea.

Sentinţa nu este definitivă, însă până la o decizie finală profesorul este obligat la muncă în folosul comunităţii timp de 30 de zile, potrivit Mediafax.

Profesorul de sport de la şcoala din localitatea bistriţeană Şanţ, care a lovit doi elevi, o fată şi un băiat, pe unul dintre ei cu palma, iar pe celălalt cu pumnul, este redivist, el fiind implicat şi în alte incidente similare.

Instanţa a stabilit şi ca bărbatul să plătească 2.500 lei ca despăgubiri civile, reprezentând daune morale pentru fata lovită, care s-a constituit parte civilă în acest dosar, şi 1.500 cheltuieli de judecată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-20Parerea ta...

NU SE PUNE
20 Mar 2019

Societatea noastra nu i-si va mai reveni. Atat cat tinerii se lupta cu batranii pentru locuri pe scaune in mijloacele de transport in comun, la ascensoarele de la metrou vezi numai tineri iar cei in varsta urca pe scari, ce poti sa comentezi. Asta este educatia primita in familie: "da din coate si impinge daca vrei sa traiesti bine".
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz