2020-07-14 13:39

ROMÂN arestat după ce a fost prins transportând DROGURI în sicrie cu dricul

 |  12:47
ROMÂN arestat după ce a fost prins transportând DROGURI în sicrie cu dricul

Poliţiştii de frontieră francezi au confiscat 65 de kilograme de cannabis ascunși în sicrie transportate cu un dric de un şofer român în vârstă de 30 de ani. Acesta le-a spus vameșilor că transportă patru persoane decedate din Spania către România.

Vehiculul a fost controlat într-un refugiu din apropierea orașului Besançon. Cele patru sicrie transportate în dric nu conțineau trupuri neînsuflețite, dar nici nu au fost goale, conținând în schimb săculeți plini cu cannabis, a declarat procurorul adjunct Christine de Curraize. Agenţii vamali au observat că sicriele nu erau sigilate, cerință obligatorie când persoane decedate sunt transportate peste graniță, decizând apoi să le verifice conținutul, scrie HotNews.ro.

Șoferul roman a fost reținut și plasat în arestul poliției. Condamnat deja pentru furtul unor bijuterii în Spania, bărbatul urmează să apară vineri în fața unei instanțe din Besançon.

Conform investigației preliminare, transportul de cannabis intrase în Franța din Spania urmând să fie livrat în Germania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz