2019-10-18 22:06

Un român a MURIT în urma unor JAFURI comise pe străzile din MILANO

 |  19:19
Un român a MURIT în urma unor JAFURI comise pe străzile din MILANO

Două persoane, între care un român, au murit, şi alte trei au fost rănite în urma unor jafuri comise în cursul joi noapte la Milano, relatează Agerpres.

Românul, în vârstă de 43 de ani, a fost atacat în faţa unui bar în zona Loreto. El a murit vineri la spital din cauza rănilor suferite. Bărbatul ar fi reuşit să le spună poliţiştilor că un alt străin l-a lovit puternic în faţă. Românul, care avea antecedente penale, a murit din cauza unei hemoragii craniene, relatează agenţia de presă ANSA.

Un bărbat din Bangladesh, în vârstă de 23 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat lângă gara centrală din Milano în cursul aceleiaşi nopţi. O britanică de 21 de ani, care studiază la Universitatea din Milano, a fost înjunghiată în timpul unui jaf comis lângă gara din oraş, însă rănile nu i-au pus viaţa în pericol. Un străin neidentificat a fost rănit, fiind lovit cu o sticlă de persoane neidentificate, în timp ce un om al străzii italian în vârstă de 31 de ani a fost grav rănit în timpul unui jaf comis în stradă la Cinisello Balsamo, la periferia de nord a oraşului Milano.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

ANONIM
27 Apr 2018

Ia nu ne mai bagati in oala tiganilor, e rrom si nu e roman,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray