2020-04-06 00:18

Un secretar de stat s-a ales cu DOSAR PENAL în trafic

 |  17:18
Un secretar de stat s-a ales cu DOSAR PENAL în trafic

Un secretar de stat a fost oprit de Politie si s-a constatat ca are actele masinii expirate. El primise o masina de schimb de la o reprezentanta auto, pana cand masina sa urma sa fie reparata.

Un secretar de stat din ministerul Muncii, a fost prins în timp ce conducea o mașină cu numerele provizorii expirate. Alin Ignat a fost oprit de oamenii legii în județul Alba. Pe numele său, poliţiştii au deschis un dosar penal. Secretarul de stat a intrat in direct la Realitatea Plus si a lamurit situatia:

"As vrea sa lamuresc lucrurile. Astazi eu am avut o programare pentru o masina pe care am lasat-o la o reprezentanta de prestigiu. In schimbul masinii mi s-a oferit o alta masina. Am preluat-o de buna credinta, nu mi-am pus problema ca masina nu e in parametri legali de functionare. Am fost oprit de echipajul de Politie care mi-a solicitat documentele si a constatat ca documentele erau expirate de o saptamana. Nu aveam cunostinta de acest lucru. Masina e a unei reprezentante de masini din Alba Iulia.

Am luat legatura cu aceasta firma si cand le-am sesizat acest aspect ei au facut verificari si au constatat ca mai aveau 3 masini in circulatie la fel, i-au sunat pe soferii care le aveau. Voi face o actiune in instanta. Singura vina e ca nu am verificat actele la preluarea masinii.", a declarat Alin Ignat la Realitatea Plus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

JUICIARISTUL
02 Feb 2020

FAPTA PENALA NU-I COMISA DE SECRETARUL DE STAT CI DE CATRE FIRMA CARE I-A OFERIT-O PENTRU DESERVIRE PANA II REPARA AUTOTURISMUL PERSONAL.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine