2019-07-22 23:32

Un sediu al PSD a fost ATACAT cu borcane cu gem de culoare MARO

 |  14:23
Un sediu al PSD a fost ATACAT cu borcane cu gem de culoare MARO

Sediul din Târgu-Mureș al PSD a fost vandalizat azi-noapte. Potrivit reprezentanților partidului, mai multe borcane cu gem “maro” au fost aruncate în reclama luminoasă amplasată deasupra intrării în sediu, care a fost și spartă, dar și pe pereții cladirii. În acest sens s-a depus o reclamație în vederea identificării și reținerii celui sau celor care au recurs la acest act de vandalism.

„În acest sens, Organizaţia Judeţeană PSD Mureş a depus o reclamaţie în vederea identificării autorului, tragerii la răspundere şi a recuperării prejudiciului cauzat. Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Târgu-Mureş, un oraş renumit în ţară pentru liniştea şi ordinea publică. Nu înţelegem acest mod violent de a-ţi exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formaţiune. Din păcate, unele violenţe verbale din spaţiul virtual iată că se transpun şi în realitate. Suntem convinşi că în cel mai scurt timp cei vinovaţi vor fi identificaţi şi traşi la răspundere”, au scris reprezentanții PSD Mureş, pe pagina oficială de Facebook.

„Sediul PSD Mureş a fost vandalizat, în noaptea de 21 spre 22 iunie 2018. Autori necunoscuţi au aruncat cu mai multe borcane care conţineau un gem de culoare maro în reclama luminoasă, amplasată deasupra intrării sediului din Piaţa Trandafirilor nr. 14. Poliţia Municipiului Târgu Mureş a fost sesizată în jurul orei 6.00 de către Poliţia Locală Târgu Mureş. Paguba este cam de 500 de lei. PSD Mureş a depus o reclamaţie pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat. Ne exprimăm regretul că astfel de fapte au loc chiar în Târgu Mureş, un oraş renumit în ţară pentru liniştea şi ordinea publică. Nu înţelegem acest mod violent de a îţi exprima opinia politică, simpatia sau antipatia pentru o anumită formaţiune. Din păcate unele violenţe verbale din spaţiul virtual iată că se transpun şi în realitate”, a spus și secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi, pentru Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-22Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
22 Iun 2018

SA VINA MINERI DACA MAI AU DE LUCRU . DISTRUGE TARA PENTRU UN NENOROCIT PUSCARIAS . SI ASA TRANSILVANIA STA PE UN BUTOI CU PULBERE . RAMIN CU , DRAGNEA , IORDACHE , VILCOV SI STANESCU
ANONIM
22 Iun 2018

BORCANE CU BOMBE NU AU AVUT ? M-A CAC PE PSD .
KATALIN
23 Iun 2018

"anonimule tradator de tara, nea caisa etc" mai bine mancati-va halealea voastre preferata KA.KA.TUL pentru ca asta sunteti niste mancatori de fekale cu spume la boturile voastre jegoasa !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray