2019-05-26 02:49


Un subofiţer SPP, ÎMPUȘCAT în camera sa din incinta bazei ONU din Libia

 |  16:41
Un subofiţer SPP, ÎMPUȘCAT în camera sa din incinta bazei ONU din Libia

Un subofiţer SPP în vârstă de 38 de ani, aflat în misiune internaţională de protecţie sub egida Naţiunilor Unite în Libia, a fost găsit împuşcat miercuri dimineaţă în camera sa din incinta bazei ONU din Libia.

”Un subofiţer SPP în vârstă de 38 de ani aflat în misiune internaţională de protecţie sub egida Naţiunilor Unite în Libia, a fost găsit împuşcat în camera sa din incinta bazei ONU din Libia. În prezent, autorităţile desfăşoară o anchetă pentru a elucida circumstanţele în care s-a produs decesul cadrului SPP”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Subofiţerul era angajat în Serviciul de Protecţie şi Pază din anul 2004 şi se afla la a treia sa misiune internaţională ONU, după misiunile executate în Sudan şi Afganistan.

”A parcurs toate etapele de pregătire şi de testare necesare îndeplinirii de misiuni internaţionale. Era căsătorit şi avea doi copii. Serviciul de Protecţie şi Pază este alături de familia colegului nostru şi se va ocupa, împreună cu autorităţile ONU, de formalităţile de repatriere”, se mai arată în comunicatul SPP.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-12

TAGURI: subofiţer SPP, libia, impuscat, baza onu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Dec 2018

Ce cauta acolo ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG