2020-07-04 13:25

Un tânăr afacerist, găsit spânzurat chiar în spălătoria sa

 |  20:12
Un tânăr afacerist, găsit spânzurat chiar în spălătoria sa

Tragedie în această după-amiază în mediul de afaceri din România! Un bărbat de 38 de ani din Râmnicu Vâlcea s-a spânzurat chiar în incinta spălătoriei pe care o deţinea, el fiind găsit mort de socrul său.

Poliţiştii au primit un apel pe 112 în jurul orei 16.00, fiind anunţaţi că Andrei Ionescu – patronul unei spălătorii auto din zona Complexului M, s-a sinucis. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit cadavrul bărbatului, ei deschizând un dosar penal pentru moarte suspectă.

Conform unor surse din apropierea familiei, se pare că Andrei Ionescu avea mari probleme financiare de la un timp încoace, el fiind nevoit să vândă două etaje ale clădirii în care se desfăşura şi activitatea spălătoriei, iar de curând scosese la vânzare şi spălătoria, intenţionând să-şi mute afacerile la Sibiu. Numai că, se pare că problemele cu banii l-au dărâmat psihic pe bărbatul de 38 de ani, care ar fi avut nevoie chiar şi de un tratament medicamentos pentru a trece peste o depresie, anunţă voceavalcii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-10Parerea ta...

MARIA
11 Mar 2016

Auzi, ba vasilescule(nu meriti cu litera mare,esti un NIMENI care incurci oamenii) de la BNR ca totusi oamenii se spinzura din cauza ca nu au cu ce sa-si plateasca imprumuturile de la bancile smecherilor,oameni tineri care i-a-ti nenorocit pe ei si familiile lor ,care mai au si copii,de nu ti-ar mai muri multi inainte tu cind ai iesi la pensie -doar cu picioarele inainte direct la locul cu verdeata???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz