2020-07-11 02:21

Un tânar de 25 de ani a fost depistat de poliţişti gonind cu 217 km pe oră pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

 |  09:29
Un tânar de 25 de ani a fost depistat de poliţişti gonind cu 217 km pe oră pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

Florentin Dincă

Un tânăr de 25 de ani va fi pentru trei luni pieton după ce a rămas fără permis, fiind depistat de polițiștii rutieri conducând cu 217 km/h pe Autostrada Bucureşti - Ploieşti.

“Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 945 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile", se arată în comunicatul Poliției Române.

Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, au depistat vineri seară, la kilometrul 21, un bărbat 25 de ani, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers către Ploieşti, conducând cu viteza de 217 km/h.

Poliţia Română anunță că este la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi salvarea de vieţi, conform realitatea.net. Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice, se mai arată în comunicatul IGPR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz