2020-07-15 13:23

Un tren de marfă a deraiat în apropiere de Orşova. Circulaţia feroviară este blocată pe magistrala Timişoara – Bucureşti

 |  08:56
Un tren de marfă a deraiat în apropiere de Orşova. Circulaţia feroviară este blocată pe magistrala Timişoara – Bucureşti

Un tren destinat transportului de marfă a deraiat în judeţul Mehedinţi, în apropierea oraşului Orşova, circulaţia feroviară pe magistrala Timişoara – Bucureşti fiind blocată. Două trenuri cu călători care se aflau în apropierea zonei unde a avut loc incidentul au fost oprite pe şine.

Din primele informaţii reiese că patru vagoane ale unui tren de marfă destinat transportului de cereale, format din 35 de vagoane, au deraiat, vineri dimineaţă, în apropierea municipiului Orşova. De asemenea, două dintre vagoanele deraiate s-au răsturnat.

În momentul producerii incidentului, trenul de marfă nu era încărcat cu cereale.

La această oră, circulaţia feroviară pe magistrala Timişoara - Bucureşti este blocată, două trenuri de persoane aşteptând în apropierea incidentului repunerea pe şine a vagoanelor deraiate, pentru a-şi putea continua drumul.

Astfel, este în aşteptare un tren care se deplasa pe ruta Orşova - Caransebeş şi un altul care circula între Bucureşti - Timişoara.

Mai multe echpaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului pentru eliminarea pericolului izbucnirii unui incendiu, în zona respectivă alimentarea cu energie electrică fiind oprită.

De asemenea, CFR a luat măsura transbordării pasagerilor blocaţi în cele două trenuri de persoane, în gările din Drobeta Turnu Severin şi, respectiv, Băile Herculane, aceştia urmănd să fie transportaţi cu autocare puse la dispozţie de companie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-05Parerea ta...

JAF LA CFR ?
05 Iun 2015

DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai… “Aflati in plina ofensiva anticoruptie, subalternii Laurei Codruta Kovesi sunt pe cale de a deschide un nou front de lupta, care va cutremura, cu siguranta, societatea romaneasca” Sa fie vorba si de CFR Calatori, oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat, in acest moment), Carmen Maria Popescu, Miu Ileana,Liliana Constantinescu,Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif, etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie? Mai mult , prin impunerea lui Alexandru Petrescu in fruntea C.A. vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu Dorobantu Valentin
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz