2020-07-05 04:51

Un tren de marfă a deraiat între localităţile Cistei şi Blaj. Circulaţia feroviară, blocată

 |  10:36
Un tren de marfă a deraiat între localităţile Cistei şi Blaj. Circulaţia feroviară, blocată

Circulaţia feroviară pe magistrala 300, între localităţile Cistei şi Blaj, din judeţul Alba, este blocată din cauza faptului că un tren de marfă a deraiat. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale importante.

Reprezentanţii CFR Regionala Braşov au precizat că trenul de marfă a deraiat, duminică seară, între localităţile Cistei şi Blaj, din judeţul Alba, după ce unul dintre vagoane a sărit de pe şine.

Mai multe echipe de intervenţie ale CFR Marfă intervin la locul accidentului, urmând ca după ce vor repune vagonul pe şine să transporte garnitura de tren la Aiud, unde urmează a fi inspectată tehnic.

De asemenea, o echipă de specialişti va stabili din ce cauză a deraiat trenul de marfă.

Circulaţia feroviară în zonă este blocată până luni la amiază, iar trenurile care circulă pe această direcţie trebuie să folosească o rută ocolitoare pe Copşa Mică - Sibiu - Vinţu de Jos, Alba Iulia, Teiuş, ceea ce determină întârzieri de până la câteva zeci de minute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-06Parerea ta...

SI SZENTES CHEFUIESTE ???
06 Iul 2015

Accident de circulație produs pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza orașului Tăuții Măgherăuș. La volanul bolidului de lux înmatriculat în județul Cluj era Radu Șofron, directorul Regionale Cluj CFR Călători. Alături de el în mașină (dar și într-un alt bolid de lux aflat în urma autoturismului VW implicat în accident) s-au mai aflat: Iosif Szentes, director general CFR Călători, Robert Niță, director exploatare CFR Călători, Vasile Secară, fost președinte al Directoratului CFR Călători (fost coleg de clasa cu fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus și trimis în judecată de DNA). Aceștia au fost la Gara CFR Baia Mare unde au discutat cu administrația publică locala detalii despre programul de reabilitare al clădirii(cladire ce apartine de CFR Infrastructura). La întâlnire a fost prezent și ministrul secretar de stat, Dragoș Titea. La 13.15 această întâlnire s-a terminat iar câteva minute mai târziu cei enumerați mai sus au fost implicați în accidentul rutier. Mașina instituției CFR Călători a fost distrus după ce directorul Regionalei Cluj a efectuat o depășire neregulamentară și s-a izbit de o mașină care circula regulamentar din sens opus. Sursele nostre susțin că angajații statului s-ar fi îndreptat spre Valea Măriei (județul Satu Mare), unde ar fi trebuit să participe la un chef. Aflati in plina ofensiva anticoruptie, subalternii Laurei Codruta Kovesi sunt pe cale de a deschide un nou front de lupta, care va cutremura, cu siguranta, societatea romaneasca, sa fie vorba si de CFR Calatori, oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat), Carmen Maria Popescu(director achizitii), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(jurista sefa),Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Tel
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz