2020-07-02 09:48

Un URS a dat buzna în amiaza mare într-o ȘCOALĂ din Breaza

 |  15:32
Un URS a dat buzna în amiaza mare într-o ȘCOALĂ din Breaza

Un urs a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce traversa în timpul zilei curtea Şcolii Gimnaziale din localitatea Breaza. Din fericire, cei aproximativ 90 de elevi erau la ore și nu în pauză. Locuitorii din zonă sunt stupefiați și cer masuri imediate.

"A fost un incident cu un urs care a traversat curtea şcolii. Era la ora 10,40-10,45. A venit de pe drumul din spate, dintre blocuri, a rupt gardul din spate şi a traversat pur şi simplu curtea şcolii fugind mai departe, spre pădure. Era speriat pentru că s-a întâlnit cu o maşină pe şosea, altfel ajungea în intersecţie. Dacă mai întârzia câteva minute, surprindea copiii în pauză. El, speriat fiind, se putea întâmpla orice. Nu prea ai ce măsuri să iei, cine se aşteaptă să te întâlneşti cu ursul, ziua, în mijlocul satului? Toată lumea trebuie să fie atentă, ce măsuri să iei? După aceea l-au fugărit un echipaj de jandarmi şi cu cei de la Poliţie. Era un urs tânăr, de doi-trei ani, care probabil îşi caută un teritoriu. Oarecum copiii au fost speriaţi fiindcă l-au văzut pe geam", a declarat, marţi, Aurelian Negrea, directorul Şcolii Gimnaziale din Breaza, citzat de Agerpres.

Martorii evenimentului susțin că ursul s-a izbit în gardul şcolii, l-a rupt, apoi animalul a continuat să alerge prin curtea şcolii. După ce a traversat locația școlară, ursul a pătruns într-o gospodărie, iar proprietara l-a alungat, fără a se uita la el, crezând că e un câine.

Pentru alungarea ursului din sat s-a mobilizat o echipă de circa 12 persoane, formată din jandarmi, poliţişti, paznici de vânătoare, vânători, care au scotocit toată zona, însă animalul s-a pierdut în pădure.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz